Les teràpies individuals t'ajudaran a millorar l'estabilitat emocional, provocats per ansietat, depressió, fòbies, problemes familiars ... si et sents decaigut no dubtis en contactar amb nosaltres, t'assessorarem personalment.

Pateixes ansietat, et sents deprimit o desbordat, has perdut la il·lusió, tens problemes amb el treball, no deixes de donar voltes a determinats pensaments, et sents insegur en determinades situacions, et costa prendre decisions o penses que dubtes massa, sents molta ràbia, no t'agrades o creus que et jutges constantment, tens problemes en alguna relació amb companys de la feina, o amb algun familiar, estàs en un moment de la teva vida que et sents estancada i no saps per on tirar, sense ganes de fer res, creus que no et volen prou o no valoren el que fas.

En les sessions individuals explorarem cadascun de les situacions i entrenarem amb pautes específiques i Protocols Escrits que podràs consultar a casa per poder trobar-te millor.

Sempre que puguem i estiguis d'acord, farem Sessions de Contrast amb membres de la teva família, amb alguna de les teves amistats o amb la teva parella, sempre dins el principi de confidencialitat.

Et proposarem perquè puguis conèixer la realització de Proves Psicomètriques, veure els teus millors trets i aquells que et poden estar ajudant a trobar-te malament afavorint la teva recuperació

Temps de durada de les sessions
1era visita = 2 hores
Resta de sessions individuals: oscil·len entre 1 hora, 1.30 hora o 2 hores. Les 3 opcions es recorden en funció del teu cas en la 1era sessió.

En cas de passació de Proves Psicomètriques
Tant la realització dels tests com la seva correcció s'inclouen en la tarifa de la sessió, i per tant sense cost addicional.

Comptes amb el meu número de telèfon mòbil per consultar-me en qualsevol moment, fora del temps propi de les sessions, sense cap cost addicional


El Nostre Centre et dóna suport a tu, a la teva parella o la teva família, en moments de canvi o crisi.

Des del moment que truques se't atén personalment.


Preguntes freqüents Teràpies Individuals

TD3 Terapeutes fa Teràpies Psicològiques a partir de 14 anys amb seguiment patern.

Depenent de la situació terapèutica de cada pacient, es realitzen sessions en el domicili en el lloc de treball o via skype.

Depenent de si són les primeres visites d'exploració o les de seguiment oscian entre 1 hora o 2 hores.


Horari

Dill./Div. 9:30h hasta 20:00h
Inclòs Migdies
Dissabtes 9:30h fins 13:30h
Diumenge Tancat

Telèfon 24h

672.33.11.14

Direcció

Canonge Dorca, nº 33 - Baixos
17005 - Girona
672.33.11.14
[email protected]