Aconseguir l’ estabilitat en una relació de parella no s'aconsegueix només amb l'amor. Hi ha molts altres ingredients com la comunicació, la complicitat, la confiança, el desig, els projectes, l'espai individual de cada un... han de ser amb el pas del temps revisats ja que les necessitats de cada un de vosaltres poden canviar.

Depenent de la situació en què us trobeu i del moment o estat en què arribeu a la consulta, les sessions i el treball pautat a casa es pot complementar amb:

Contractes de Separació Terapèutica o de Reparació terapèutica En cas de no assolir els canvis o acords desitjats en la vostra relació es proposarà la utilització de proves psicomètriques, que ajuden a que cada un de vosaltres es conegui millor a si mateix, descobrint quins trets poden afavorir i quins poden estar impedint que gaudiu de la vostra relació de parella.

En cas que la teva parella no vulgui acudir a les sessions, podem optar per realitzar sessions individuals per induir canvis en la relació. Freqüentment comprovem que quan la vostra parella percep els teus canvis, us és més fàcil i ràpid arribar a acords i la relació millora, fins i tot opta per participar en les sessions.

Temps de durada de les sessions de parella les sessions tenen una durada de 2 hores, perquè cada un pugui tenir el seu temps per exposar la seva preocupació i el seu objectiu. En cas que se us proposi intercalar alguna sessió individual pot oscil·lar entre 1h, 01:30 o 2 hores.

En cas de passació de proves psicomètriques
Tant la realització dels tests com la seva correcció s'inclouen en la tarifa de la sessió, i per tant sense cost addicional.

Comptes amb el meu número de telèfon mòbil per consultar-me en qualsevol moment, fora del temps propi de les sessions, sense cap cost addicional


El Nostre Centre et dóna suport a tu, a la teva parella o la teva família, en moments de canvi o crisi.

Des del moment que truques se't atén personalment.


Preguntes freqüents Teràpies de parella

Sovint s’evidencia que quan la teva parella observa els teus canvis decideix venir a la consulta.

Es una situació molt dolorosa, treballar junts els motius i entendre què li passa a la teva parella poden ajudar si més no a un final feliç.


Horari

Dill./Div. 9:30h hasta 20:00h
Inclòs Migdies
Dissabtes 9:30h fins 13:30h
Diumenge Tancat

Telèfon 24h

672.33.11.14

Direcció

Canonge Dorca, nº 33 - Baixos
17005 - Girona
672.33.11.14
[email protected]