Les discussions en una família ja sigui amb els fills, o amb els teus pares, o bé les discussions entre els pares a causa de la dificultat que el creixement i les etapes dels nostres fills comporten, poden ocasionar un gran desgast emocional, produir símptomes que alteren la son, la gana, el rendiment...

En aquests casos us proposem intercalar les sessions amb els membres de la família, amb les individuals i / o les de parella. En elles es lliuren pautes guiades per anar resolent cada situació a casa. Aquest assessorament s'acorda conjuntament en els:

Contractes de convivència
Davant la resistència de algun membre per arribar a acords també s'utilitzen proves psicomètriques, que ajuden a conèixer-nos i veure que parts de cada un poden estar afavorint o impedint aconseguir el funcionament familiar desitjat.

Temps de durada de les sessions familiars
Les sessions familiars tenen una durada de 2 hores, perquè cada un pugui tenir el seu temps per exposar la seva preocupació i el seu objectiu. En cas que se us proposi alguna sessió individual pot oscil·lar entre 1h, 01:30 o 2 hores.

En cas de passació de proves psicomètriques
Tant la realització dels tests com la seva correcció s'inclouen en la tarifa de la sessió, i per tant sense cost addicional.

Comptes amb el meu número de telèfon mòbil per consultar-me en qualsevol moment, fora del temps propi de les sessions, sense cap cost addicional.


El Nostre Centre et dóna suport a tu, a la teva parella o la teva família, en moments de canvi o crisi.

Des del moment que truques se't atén personalment.


Preguntes freqüents Teràpies de Família

Fer una consulta t’ajudarà a veure com els hi pots plantejar o com tu pots estar-hi millor.

Depenen de les edats dels vostres fills o germans, truca’ns i decidirem la millor opció.


Horari

Dill./Div. 9:30h hasta 20:00h
Inclòs Migdies
Dissabtes 9:30h fins 13:30h
Diumenge Tancat

Telèfon 24h

672.33.11.14

Direcció

Canonge Dorca, nº 33 - Baixos
17005 - Girona
672.33.11.14
[email protected]